mis ma loeb

Kuhu liigub Microsoft ehk Full text of Gates email, Ozzie memo (thanks, Dave! :-). Sügavalt & soojalt soovitan siia juurde kuulata ka Gillmor Gang’i Disruption Gang’i (ehk naba-paigast-nihestav ülehüppamine … mis on leapfrog’i vaste maakeeles? thnks sepp!).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. sepp
    Lisatud 10. nov. 2005 kell 01:16 | Püsiviide
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)