Eelmise nädala audio netis

Nii, eelmise nädala ajaveebi-seminari ehk “Ajaveebid – kas ajaviide või ajamärk” audio juppideks lõigatud ja rahvaliku suurusega MP3deks konverditud, saadaval http://akamai.kolhoos.ee/tehnokratt/podcast/bloginar2005 alt.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. Martin Vahi
  Lisatud 20. nov. 2005 kell 01:01 | Püsiviide

  Peeter kirjutas:
  Üritus läheb salve ja

  Lingi alt tuleb tekst:
  The source you requested could not be found.

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)