viiteid

JK Märksõnasoovitused 1:

Kus on esimesed Eestist pärit neid märksõnu jälgivad maailmas edukad teenused?

Ja 10.nov on tulemas ajaveebi-seminar, ega.ee korraldusel mõistagi (ja ITkolledzhis, mõistagi). Teller arvab ja Henrik arvab (ei, see üritus ei ole mõeldud ajaveebnike eneseharimiseks, pigem võiks laiemat üldsust harida sest keskmises ITteadlikus publikus klikib sõna ajaveeb midagi vaid umbes kolmandikul). Nagu ikka, ideed welcome — sest Henrik märgib õieti ära tööbloginduse nõrga seisu ja mulle väga meeldiks kaasöö mõnelt allikalt keda pole ise märganud. Sisulisem soov oleks võtta ette ja tekitada midagi maakeelset ajaveebi reeglite alla.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. uku
  Lisatud 19. okt. 2005 kell 23:10 | Püsiviide

  Vaatan ma, mispidi vaatan ja mõistatan, mismoodi mõistatan, aga “Teller arvab” viide paistab ikkagi õigest suunast mööda olevat ja juhib mind ajaveebi-seminari ajakavani.

  • Peeter Marvet
   Lisatud 20. okt. 2005 kell 06:33 | Püsiviide

   tänud, parandet :-)

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)