special edition

See on tehnokratt.net eriväljaanne/nõuanne ajalehtedele (mis inspireeritud mõistagi PM valimis-masinast), sooviks teile tsiteerida Adrian Holovaty’t:

Hire Web programmers — particularly those with a journalism background. A Web site without programmers is like a newspaper without pressmen.

Nõuanne pärit Businessweek’i ajaveebist, edasilugemis-soovitus sealt: Q&A With Online Innovator Adrian Holovaty. Ajalehe core äri on infobisnes, erinevalt näiteks trükkimisest ei saa seda sisse osta (sellest räägib hästi Geoffrey Moore on OSBC keynote’is). Info kogumine, töötlemine, esitlemine ja levitamine vajavad majasisest kompetentsi, sest laiatarbe tööriistad on ju ka konkurentidel olemas…

Ma tahaksin siia linkida ka selle uudise, sest BBC on teada-tuntud uute tehnoloogiate kasvulava: BBC site wins e-democracy honour

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)