88 protsendil on probleeme

JS on nii lahke ja süveneb (erinevalt ajakirjanikust) MKM avaldatud väikese ja keskmise suurusega ettevõtete arengusuundumuste uuringusse. Võiks vaid lisada, et kahe Jüri poolt esile toodud arengupiiraja (maksukoormus 47% ning seadused ja bürokraatia 42%) kohta teatab uuring:

Viimase kolme aasta jooksul on antud probleemid saanud ettevõtete jaoks järjest suuremaks.

Ja et:

Otseselt tunnetab mõne seaduse või regulatsiooni pärssivat mõju oma tegevusele neljandik (27%) VKE-dest.

Muideks, 85% ettevõtetest hangib ettevõtlusalast informatsiooni internetist, samas “muu meedia” on sama pulga peal sõprade ja tuttavatega (vastavalt 60 ja 56%).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)