loe Linnarit

Tõepoolest, meile oleks vaja poliitikuid/ametnikke kes õpiksid oma vigadest ning jätkaksid teiste alustatut. Aga selleks oleks meil vaja meediat, mis suudaks sellist tegevust adekvaatselt hinnata. Kust me küll leiaks sellise meedia?

Linnar arvab EPLis: Räägime edulugude asemel läbikukkumistest ehk kuidas sünnib uuendusvõimeline ühiskond

Lnr krtsrb Blgs: Poliitikute eetikakoodeksi kriitika

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)