wikitorialist veel

Ross’i mitme-päeva-tagune postitus jäi silma: Editorial Structure and Social Media, viitab John Battelle’i postitusele On The LA Times, Kinsley, and the Wikitorial. Ma nüüd mõtlen kas panna siia tsitaat Ross’ilt või John’ilt, a paneks vist siiski Ross’i oma:

The traditional editorial structure that we call journalism was created by a community, of journalists. Part of the problem all along is that readers were not part of this community. As new communities are formed and old ones evolve with social media, not only do editorial structures need to emerge from the bottom up, but the social contracts that bind the top and bottom.

Sobib väga kenasti kogu ajakirjandus/-veebindus teema juurde…

Täiendet: üks teine link kah: David Berlind kirjutab ajakirjanikest/-veebnikest kes lähevad välja hea õnne peale ja kes teevad põhjalikku faktikontrolli… (via Micropersuasion)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)