ulatuslik pisirike

PM: Hansapanga kliendid jäid Tallinnas sularahata. Tahtsin laup ise kah sula võtta enne maale sõitmist ning tõesti, olid ebaharilikud järjekorrad ja rikkis automaadid. Miski selgitus olnuks abiks, sest minu esimene mõte oli “kõik need sabas seisvad inimesed teavad Hansapanga kohta midagi sellist, mida mina veel ei tea”.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Larko
    Lisatud 21. juuli 2005 kell 18:42 | Püsiviide

    Teadsidki! Nad teadsid, et Hansapanga sulamasinad olid rikkis.

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)