shameless product placement

Ei ole midagi parata, ma pean kapist välja tulema: mulle lihtsalt meeletult maitsevad Silver Vesi OÜ pelmeenid. Ja nüüd nad on hakanud veel tegema miskit talupoja-versiooni, siuksed mõnusalt suured lätakad, mitte esteeditsevad kuusnurgad. Ma lapsepõlvest saati ei sallinud keedetud pelmeene, aga siis tuli üks PÖFFi ava-bankett StPetersburg-hotellis kus n+1 korruse trepil tütarlaps pelmeene pakkus, hapukoore ja sibuli ja küüslauguõliga. Supermegahea. Ma ei oska öelda kui kaugel Talupoja pelmeenid StPetersburgi omadest on, aga igastahes on nad meeldivalt kaugel keskmistest külmakombinaadi omadest (st ei ole jahukattega tammetõrumass). Proovi, kui leiad :-)

Shameless product-placement

Isegi pakend on mega: kilekott ja lihtsalt tumerohelise värviga trükitud pabeririba. Ei ole vaja ebahiinlast või pseudo-nõuka disaini. Ütle lihtsalt, et on päris lihaga pelmeenid mida on vaja soolases vees keeta. Ja kõik.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)