raidlat sõnast

Kuulge, kes peale minu veel palts.ee RSSi loeb? Ma olen 98% kindel, et hommikul oli seal link Raidla kirjutet MTA-vastulausele, aga pold siis aega tõmmata. Kas kellelgi on caches või… on mul hallukad? (eelmine kord kui vaie.doc kadus vist ei olnud veel, aga vahepeal on ka ilmad soojemaks läinud :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)