meie pauer

BusinessWeek’i kaanelugu on The Power of Us ning siia juurde sobib linkida ka see Steve Rubel’i nupp, kust ma viite leidsin: 10 Commandments for The Era of Participatory Public Relations. Loetagu ja jäetagu meelde. Miskipärast ma arvan, et siia juurde tuleks linkida ka Kiil (nähtavasti kiil nagu see asi, millega pakku lõhki aetakse; mitte see kiil, kelle vastsed on puruvanad :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)