lenta.ru korrespondent

Postimees on tõlkinud lenta.ru loo, mille kohaselt lenta.ru korrespondent on avastanud Gary McKinnoni kohtuasja PDFis .mil arvutite IP-aadressid. Mis ka tõesti nii on st aadressid leiab, ainult et kui lenta.ru loo kuupäevaks on 09.06.2005, 17:38:57, siis miskipärast meenub mulle, et sama vihjas bOingbOing’ile keegi lugeja juba 08.06… Ja Technorati’t vaadates võib igaüks mõistatada, et kes neist on lenta.ru korrespondent…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)