1632 kurvi ja 421 trampliini

Eesti teede top15 Täna ilmunud Autoleht kuluks suveks autosse pista, nimelt on seal ära toodud “Eesti parimad teelõigud” ehk siis sellised, mis on huvitavad sõita (lisaks rodu maakondlikke vaatamisväärsusi) — õigupoolest võiksid nad selle kaardi pärast tiraazhi edukat läbimüüki ka veebi välja panna :-)

Lahtiütlus: Autoleht on Unipressi ehk minu tööandja klient — aga see aitas käesolevale postitusele kaasa vaid niipalju, et ajakiri mulle kohvi järgi minnes näppu jäi.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)