16000 lehekülge

See link istub mul juba pikemat aega “esilehele panemata uudiste” all:

Keyth Boyfield, FT 11.03.2005: Liberate Europe from regulatory excess.

Sattusin lugema FTd kui lendasin ETech’ile. Rebisin ühest leheküljest veeru välja ja panin rahakoti vahele, leidsin selle hiljem ja otsisin lingi välja. Miks nüüd? Näiteks selle pärast. Tegelikult tahtsin lubada lihtsama kommimise ja träkkbäki, oli vaja millegiga testida. Aga Ahto paneb kah hästi. Saatsin talle eile lingi del.icio.us/riigikogu peale.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)