veel ühetaolisusest

Paavo küsis mõni päev tagasi:

[Põhiseaduse] §60 ütleb, et valimised olgu ühetaolised. Kui ühe meetodiga saab oma valikut muuta ja teisega mitte, siis kas see on ühetaolisus?

Postituse kommentaarisabast leiab minu vastuse (mis põhineb paljuski Y saadetud tekstil :-) ning pikema selgituse Marpo P’lt koos Veneetsia Komisjoni “Valimiste hea tava” punkthaavalise lahti-arutamisega. Way to go, a kas meil päris-meedias on keegi Rüütili seisukoha mõttetuse niimoodi lahti arutanud? Äkki vääriks Marko komm mõnda esmapsesse lehte panna?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)