tm skvatt

ja kui eelmises postituses on link [digi] veebile aadressil www.digimaailm.ee kus tegelikult suurt mingit veebi ei ole… siis võivad huvilised nagu ikka reklaamikampaaniate alguses tutvuda epa.ee ja eenet.ee andmebaasidega ning arutada oma ajaveebides, kes või mis on ALT MV ja kes neile vihjas, et sellise (või veidi teistsuguse) nimega ajakiri on tulekul :-)

Kuulutame kevadise kaubamärgijahihooaja alanuks, paluks lugejatel, mittelugejatel, konkurentidel jne kommenteerida mis toimub, aretada konspiratsiooniteooriaid ja muul viisil [digi] kuulsaks teha. Ajaloohuvilistele aga anname võimaluse mõtiskleda kahe teise kaubamärgitaotluse üle. Ja ega mõnel tuttaval Uugol ole plaanis rõivatööstust rajada?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)