miks, mart

Postimehes lugu sellest, miks Mart Juur Ekspressist nende juurde üle kolis. Ühtlasi ilmneb, et Ekspress-kirjastus on sisse andnud kaubamärgi-taotlused M200500412 Aivo Kääpiö, M200500413 Anne Memedova, M200500414 Villi Frits, M200500415 Arkaadi A., M200500416 Arnold Wanarüütel, M200500417 Beata Kana.

Siit küsimus: kas Arnold Rüütlil võib tulevikus tekkida probleeme oma nime avaliku kasutamisega, kuna see on liiga sarnane kirjastusele kuuluva kaubamärgiga? (eeldusel, et nad selle märgi ikka saavad). Ja hea, et nad vähemalt Zabit Memedovit ära ei kaitsnud. Aga see Aivo Kääpiö… minumeelest on see niivõrd kõnekeeles sees, et selle vastu peaks küll epa.ee‘le protestima. Millal see tekkis üldse, Postimehe Herilasest leiab aastal ’97?

Täiendet: Paavo küsib (igati õigustatult): “Kas meie legendaarse vabadusvõitleja eesnimi on Villi või Villy?”. Ouch! :-)

(ja nime-spämmi veel)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)