blogs, wikis etc

David Berlind on teinud Ross Mayfieldiga pikema IM-intervjuu teemal wikid ja ajaveebid — mis on lahe, sest arutelu läheb käima suht samast kohast mida mina Rossilt mõni aeg tagasi küsisin. Ehk et ühes varasemas Davidi intervjuus Scott Young’iga Userland’ist ütleb too täpselt samad sõnad, mis Ross (by using [wikis / weblogs] instead of e-mail for many types of teamwork, most enterprises can eliminate a majority of their “occupational spam.”).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)