googlemaps gets satimaging

oh sa püha müristus, Google Maps’ile on ju satelliidi-vaade tekkinud! Mina elasin San Diego’s Ramada Plaza’s, mis on umbes pildi keskel (aga mitte A tähega lapaka juures, nagu Google arvab — neil pole nähtavasti teada sellel tänaval majanumbrite asukohti).

Avastasin tänu sellele Hack a Day postitusele, mis viitab loole auto asukoha jälgimisest (koos eriti kick-ass pildiga).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)