eDem: politika.lv

Väga hea ettekanne eDemokraatia seminarilt, teemaks Läti poliitika-portaal politika.lv (ingl.k policy.lv) ja esinejaks Krista Baumane. Õigupoolest on ennekõike kiiduväärt portaal ise, st meie tehnoloogiliste TOMide jms asemel on neil eraldiseisev seltskond, mis toodab sisu, st nopib välja olulised teemad, seletab rahvale lahti, “tellib” asjaosalistelt kommentaare jne. Hetkel siis audio, sellest võiks aga ka video välja panna.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)