eDem: eRT vs wLex

Peeter P. “wolli” Mõtsküla ettekande Tarbija vajadustest lähtuv info esitus eRT vs wlex.lc.ee näitel (ehk kuidas masseerida riiklik “ametlik info” selliseks, mida on mugav kasutada) audio nüüd olemas. Esitluse “slaidid” leiab openoffice.org ja PDF kujul wolli.blogspot.com.

Ettekande kohta kommentaariks vahest vaid niipalju, et Wolli kicks ass :-). Sellest ettekandest panen kindlasti ka videopildi välja, sest seda peaksid riigiametnikud vaatama ning värisema.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)