safecracking and computer science

secrgb tuletab meelde, et ma saates/podcastis lubasin linkida artiklile, mis seletab pöördkood-sheifilukkude siseelu. Oldagu lahked (ja tänatud) — Matt Blaze ja tema Safecracking and computer science. Tõepoolest huvitav lugemine kõigile neile, kes seni (nagu minagi) arvavad, et koodlukk näeb seest välja… no ülteme et umbes nii, nagu filmid näitavad. Viide omal ajal pärit vist Bruce Schneieri ajaveebist.

Samuti väga huvitav lugemine veebruari Wiredist (mis peaks valitud leheputkades ka müügil olema) — The Lock Busters. Muideks, Lehepunktist saab Wired’it (ja muid ajakirju kah) otsekorraldusega koju/kontorisse tellida. Mul käib juba teist kuud.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)