meedia või mittemeedia

Näib, et Apple on saanud teatava võidu ajaveebnike üle, nimelt on kohtunik otsustanud nõuda lekkinud info allikate avalikustamist. Apple’i (ja nähtavasti siis ka kohtuniku) meelest pole ajaveebnikud “legitimate members of the press”. via scripting.com

Siia juurde sobiks tervitada Larkot, kes otsustas vastata EAL üleskutsle aidata kaasa “ridade värskendamisele” ja on nüüdsest Eesti Ajakirjanike Liidu liige. Küllap siis ka “legitimate members of the press”, nii et tulevikus võite talle julgelt lekitada :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)