kuulamist meilt ja mujalt

Ja midagi kõrvale. Kerli saatis loo sport,sport,sport — tuleb välja, et tegemist eriti produktiivse autori loominguga, hetkel väljas 213 lugu. Eesti Ekspressi andmetel oli ca aasta tagasi 151.

Ning keda huvitab vennasrahvaste muusika, siis Põhja-Korea ametlik kultuurisait on oma musakollektsiooni käima saanud (kunagi kui sellele viitasin ei toimind), hulgaliselt tõeliselt patriootlikku muusikat. Sümfoonilist, elektroonilist, filmimuusikat ja mida veel. Ahjah, lastele on oma alajaotus. Täielik elamus garanteeritud. bOingbOing viitab siia juurde võimalusele reisida P-Koreasse, kõnealune flash-animatsioon on tõeline tase.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)