air skype

Suhtlesin just Henrikuga, Skype’is: “ma olen muide gröönimaa kohal 11 km kõrgusel praegu :D” (vt screensnappi). SASi lennukites on WiFi, seega saab sealt nii netti kui helistada (Henrikul polnud klappe+mikrit kaasas ja ta ei julgenud 9/11 järgses maailmas omaette arvutisse rääkida, mistõttu demo ei ole). Lennuki-WiFi hinnaks on vist midagi 30$ kanti/lend, ja ma saan aru et see toimib ka turistiklassis. Lennukist helistamisel on muideks nimi kah juba — Air Skype: free phone from SAS airplane via Boeing Connexion.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)