objektiivusest ja PRist

Kaks asja Dave Winer’ilt, kõigepealt Advertising and the Internet, kust võiks noppida välja näiteks sellise tsitaadi:

Who says that local advertising has to be bundled with local editorial and opinion?

Ja väga lahe link edasi Mike Manuel’i peale: Oracle’s Taste of Media Transparency. Tegelikult peaks küll vist täpsustama, et Sun’s and Oracle’s… David Berlind hakkas nimelt natu aega tagasi testima podcastingu mõju tema poolt kirjutatavale, ehk et ta paneb võimalusel intervjuud täismahus netti välja, sest nii on igaühel võimalik kontrollida, et ta ikka õiged järeldused tegi. See lugu pole siiski väljas (kuna pole tehtud audio-tarbeks sobivas kvaliteedis), küll aga konkreetne koht.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)