jah-mehed ka neljapäeval

Käisin just vaatamas Jah-mehi, äärmiselt lahe film (tegelastest, kes üritavad WTO nime all esinedes nimetet organisatsiooni tegelikku palet paremini esile tuua). Teine linastumine PÖFFi raames on neljapäeval 09.12.2004 kell 13:30 — soovitan soojalt aega leida. Vaata siia juurde veidi altpoolt reedest uudist jah-meeste sattumise kohta BBC uudistesse, asjassepuutuv nüüd olemas ka theyesmen.org peal.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)