vuudised

j-georg vihjab, et maailmas on Eestist juttu olnud: digiallkiri kohtus ja id-kaart.

Ja theRegister tegeleb briti-id-kaardiga: ID card doubts – Blunkett blames dead German philosopher

Ja veelkord meie omast, minuti-lugejatele (vt komme lingil) ei jäänud märkamata, et Lauri Tabur ei kinnitanud ega lükanud ümber minu küsimust “kas oragnitel on IDkaardi krüpto jaoks tagauks”: Veel-veelkord elektroonilise side seadusest

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)