tarbijakaitse varastas mu idee: tubli, tarbijakaitse!

Jaanus kirjeldab Tarbijakaitseameti tele-testi eilses Kanal2 Reporteris eesmärgiga teha kindlaks ACE telereklaamide tõepärasus. Vaata saadet siit, vajalik lõik algab 28ndal minutil. Minumeelest oleks kohane siiski kasutada testis ka mitte pesumasinat, vaid sobiva pildiga akvaariumit, nagu teles :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)