mis loeb hetkel

Loen hetkel: Wired Mag’ist The Decline of Brands. Ehk kuidas brändid viimasel ajal üha vähem oma omanikku turu-turbulentside eest kaitsevad. Ehk siis kuidas ostjale suur bränd üha enam savi on. via bOingbOing. Siiski, siia tuleb lisada ka permalink Cory Doctorow’i selgituse juurde, mis mind loo juurde juhatas (st ka see oleks mõistlik läbi lugeda, päris hea ettekujutus brändimise ajaloolisest funktsioonist).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)