tarkvarapatentidest veel

Nii, nüüd on siis meie lugupeetud ministrid Atonen ja Maimets saanud volituse hääletada 17-18.05.2004 Brüsselis konkurentsivõime nõukogu kokkusaamisel tarkvarapatentide poolt, sõnasõnalt:

Eesti toetab arvutiprogrammide arengut ning kaitsmist patendina, kui peetakse kinni patentimise peamistest senikehtinud printsiipidest, eelkõige Euroopa patentide konventsioonis (EPC) sätestatud leiutiste patentimise põhiprintsiipidest.

Samal teemal pikemalt TheReg: European Council snubs software patent vote, ffii.org: EU Council Plans to Scrap Parliamentary Vote without Discussion, ffii.org analüüs: EU Council 2004/01/29 “Presidency Compromise Proposal” on Software Patents, ffii.org.uk: What is “technical”?

Ja kui keegi tahab lähemalt tutvuda milliste arvutiprogrammide kaitsmist me toetame, siis leiab häid näiteid juba kaitstud patentide hulgast.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)