Mõned lingid kah

Sellekolmapse saate juurde tahaks pista mõned lingid — alustuseks Praktiline Arvutikasutaja (kes meil saates külas on, neil muideks peaks just järjekordne number trükist tulema kus muuhulgas juttu minu lemmikteemal ehk värvihaldusest) ja siis uudiseid veidi:

Javeel, kirjutab Riho Ellermaa (kelle tehtud on üks päris lahe “klaviatuuriõpetaja” ja ka allmainitav lastele mõeldud programm):

Kuna sa oled tuttav nii sellise suurepärase programmiga kui Alguse Asi ja ka kõnetehnoloogiaga, siis pakub sulle kindlasti huvi ka nende kahe süntees.

Hiljuti sai sõlmitud kokkulepe eestikeelse TTS loojate ja minu firma vahel, mis lubab Alguse Asjas kasutada ka sünteesitud kõnet. Praeguseks on see realiseeritud n.n. Jõululisana, mille saavad kõik omale tasuta installida.
(vt. http://www.ellermaasoft.ee). Tegemist peaks olema esimese kommertsprogrammiga, mis eestikeelset TTSi kasutab.

P.S. Kõik, kes ostavad programmi, annavad ka oma panuse heategevusele. Jõuluajal ostetud Alguse Asjadest saadud tulust läheb 10% Tallinna Lastehaigla Toetusfondile. (Seetõttu ma seda uudist siin levitan – ehk levib edasi. Muidu piinlik, kui toetussumma liiga väikseks jääb

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.