Uudiseid saateks

Ei sa mööda vaadata kahest TheReg’i loost. Kõigepealt BT boffins develop SMS ‘with feelings’ — BT Exact’i teadlased on tulnud mõttele lisada igat masti vidinatele (mängukoerad-karud, riided jms) võime SMSe vastu võtta ja sellele vastavalt käituda ning kõik selle lausa detailselt lahti kirjutanud. Näiteks vest, mis sind kallistaks ja kutsa mis hauguks erinevalt sõltuvalt sellest, kas SMSi saatsid omad või võõrad.

Ja siis veel üks jätk eelmise nädala terrori-futuuride-turu teemale, selgitab veidi asja tausta: Meet the ‘transhumanists’ behind the Pentagon terror casino.

Midagi (err…) trendikat kah: TechTV teab rääkida keele-lõhestamisest kui uuest trendist Ameerika noorte hulgas: Fork With Your Tongue. Ja Kuro5hin’is pikem lugu & kommid extreme body modification’i teemal. Ahjah, vaata siia kah: Adding and Subtracting (mis siiski aprillinali aga nagu lugejakirjadest näha mitmete meelest väga cool).

Veidi Howard Dean’i (demokraatide presidendi-kandidaadi-kandidaat) kampaaniast: doc, nytimes. Tundub, et pressile ta meeldib ja kaas-kandidaadi-kandidaadid hakkavad silmnähtavalt närvi minema. Lahe. Huvitav, mis rahvas (st need, kes ei blogi) asjast arvavad?

Ja kuna me ei saa vist kuidagi üle ega ümber uudisest Rahandusministeerium läheb üle Linuxile ja OpenOffice’ile tasuks siia lisada ka link sellest, kuidas Disney ja veel mõned animastuudiod on õppinud Linuxi all isegi Photoshop’i kasutama (diskussioon Slashdot’is). Jääb vaid loota, et Adobe lõpuks nõuks võtab hakata oma tooteid ise Linuxi alla portima…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.