Kontrolli kadumine / EPL

#

Minu viimase aja PR-irinate juurde sobib ideaalselt Daniel Vaariku lugu laupäevases EPLis: Kontrolli kadumine:

Tänapäeval võistlevad omavahel kaks mõtteviisi. Traditsioonilisemate väärtustega inimesed usuvad, et informatsiooni saab kontrollida, seda luku taga hoides, ning nooremad, eriti just internetipõlvkonna inimesed usuvad, et informatsiooni saab valitseda, seda ise vabatahtlikult levitades.

Vot, väga õige. Nii jätkata. Muuhulgas õnnestuks nii matsust pankrotti ajada hulk “suhtekorraldusfirmasid” kes praegu informatsiooni peitmise ja müraga lahustamise teenust pakuvad, koosnedes peaasjalikult “traditsioonilisemate väärtustega inimestest”.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)