Salon.com räägib dokum…

Salon.com räägib dokumentaalist, mis räägib sellest, miks filmitööstus sakib: Why blockbuster flicks suck. Suht palju vilet ja vähe villa, julgeks kommenteerida… Aga igastahes tasub teema üle sügavalt järgi mõelda. Miks müügiks toodetud meelelahutus ei müü? Siia juurde sobiks viidata ka PBS’i Frontline Report’i pealkirjaga The Merchants of Cool mis räägib popkultuuri müügist tiineritele.

Muideks, salon.com’i loost leiab viite salon.com’i arvustusele “Starship Troopers”’i kohta. Olen pikka aega otsinud Heinlein’i tundvat arvustust sellele filmile ja see pea-aegu, et klapib. Aga mitte päris: puudu on selgitus selle kohta, miks Heinlein Starship Troopers’i kirjutas, pühendades sellele muideks terve aasta (mis temasuguse profikirjaniku jaoks kole palju). Külm sõda ja oht, et kodumaised rahuvõitlejad sunnivad nõuk-liidule alla andma.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)