Mis asi see internet ikkagi on j…

Mis asi see internet ikkagi on ja kuidas teda kõigu muude asjadega mitte segi ajada — World of Ends on Cluetrain’i-põhine seisukohavõtt Doc Searls’ilt ja David Weinberger’ilt. Kõik Eesti meedaipoliitikud, raamatukogujad jne võiksid selle nüüd kibekähku läbi lugeda :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)