“kes tahab saada miljonärik…

“kes tahab saada miljonäriks” pettuse-lugu Inglismaal jätkub: Plan one was the vibrating pagers (lugu keerleb selle ümber, et keegi kodanik saigi miljonäriks, ajades küsimustele vastates äärmiselt segast juttu ja valides millegipärast alati variandi, mille mainimise puhul üks teine mängus osaleja köhima hakkas).

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)