Imedemaa uudiseid kah veidi: Law…

Imedemaa uudiseid kah veidi: Lawyer Arrested for Wearing a ‘Peace’ T-Shirt räägib juhtumist New Yorki osariigis, kus kaubamajas rahuteemalist särki kandnud kodanik arreteeriti. Vahest oli tal plaanis lihtsalt Euroopasse reisule minna — nagu USAToday kirjutab, on Ameeriklastel paslik vanas maailmas veidi maskeeruda, et mitte anti-ameerika viha alla sattuda: Ugly sentiments sting American tourists. [via bOingbOing]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)