CNet’is suht kriitiline vaade Wi…

CNet’is suht kriitiline vaade WiFi äri olevikule/tulevikule: Hot-spot hopefuls could get burned. Tuleks vaid lisada, et hetkel hakkab vastu näppe saama juba teine ring üritajaid — huvitav mitu korda ollakse nõus proovima enne kui taibatakse, et telekommunikatsioon on seoses IPvõrkude hinnaralliga oma olemust muutmas?

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)