CNet: Pseudo spins hip-hop TV sh…

CNet: Pseudo spins hip-hop TV show on Kazaa. Muideks, juba mõnda aega on kogu kino.kolhoos sisu ja KUKU audioarhiiv netis saadaval ka KaZaa vahendusel. Tõsi küll, minule arusaamata põhjustel ma ei leia neid alati üles… ja mulle tundub, et KaZaa ei suuda koheselt avastada lisandunud faile. Aga igal juhul huvitav levikanal minu meelest.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)