Väga õpetlik…

Väga õpetlik järel-lugu Guardianis: nimelt proovis Neil McIntosh värkset iMovie 3.0 video-editori ja jõudis järeldusele, et tegu on igati laheda softiga ning kirjutas ka vastava review. Miskipärast hakkas pärast artiklit tulema rahulolematute lugejate kommentaare, kes loetlesid hunnikute kaupa vigu — kuigi mitte ükski respektaabel meediaväljaanne ei olnud neid varem maininud. Neil otsustas asjasse süveneda ja avastas, et tõepoolest — kõik toimib 5-minutilise klipi puhul, ca 30-minutise puhul aga mattub kasutaja jamadesse. Lights, camera, distraction.

Klassikaline Journalism 3.0 näide — ja kujuta ette, et piinlik moment oleks olemata olnud, kui lugejad oleksid saanud artiklit arvustada enne lehte jõudmist!

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)