Veel üks hea lugu salon.com’ilt:…

Veel üks hea lugu salon.com’ilt: Saddam’s shields. Mõned rahu-grupidi saadavad vabatahtlikke Iraaki inimkilbiks, seejuures jättes lähetatavad täielikult ettevalmistamata väites et 95% tõenäosusega hoiab nende tegevus sõja ära. Ja et kui siiski? Vastab vabatahtlik:

“I remember reading somewhere in some of the communications from someone in the office that if we’re not effective and we need to get out, there is a plan. I don’t know what the plan is. It will be part of our training, I assume.”

Kommenteerib vabatahtlike värbaja seepeale:

“We’re simply offering people a method by which they can get to Iraq. We offer them no exit strategy and they’re fully aware of that.”

Sama teema ka kuro5hin.org all: Human Shield – War Criminal or Non Violent Civil Disobedient? (koos abiks viitega Genfi konventsioonile)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)