Slashdot viitab NY Daily News lo…

Slashdot viitab NY Daily News loole A Music Industry Case Study kus rehkendatakse välja, et nelja-liikmelise bandi tõenäoline noos 500tuh (ehk väga-väga hästi) müünud albumi pealt on 40k$ per nina. /. kommenteerib ja sealt leiab ka mitmeid huvitavaid viiteid samal teemal edasi lugemiseks: The Problem with Music (Steve Albini), The Daily Adventures of Mixerman, ja Courney Love Does The Math salon.com’ist.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)