NYTimes infosõjast Iraagi…

NYTimes infosõjast Iraagi vastu, näidetega Afganistanist: pisike kohvitass sõjaväljakaardil tähistab külakese kohvikupidajat, kes mängib oma boombox’il USA sõjaväelt saadud CDsid… Eeldatavasti on tegu progressiivse muusika ja Ameerika Ühendriikide valitsuse seisukohti kajastava materjaliga :-) Firing Leaflets and Electrons, U.S. Wages Information War

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)