International Herald Tribune kir…

International Herald Tribune kirjutab muusikatööstusest Hiinas, kus väidetavalt 95% müüdavatest CDdest olla piraatlus ning puudub igasugune mõte teha lepinguid albumite peale. Kontserdid, sponsorid, reklaamidiilid… Samas suunas olla liikumas ka inernetist heidutatud lääne muusikatööstus. [via Slashdot]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)