Google on otsustanud ära os…

Google on otsustanud ära osta Pyra Labsi, mis vahest laiadele rahvamassidele enam tuntud blogger.com järgi. Dan Gillmor oli esimene, kes uudisega välja tuli, edasi kommenteerib sündmust Evan Williams ise öeldes, et see on kindlasti “good thing” (aga et nad ise kah ei tea veel, mida täpselt koos teha plaanivad). /. kah kommenteerib, Cory Doctorow arutab veidi pikemalt potentsiaalsete mõjude teemal.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Larko
    Lisatud 18. veebr. 2003 kell 12:18 | Püsiviide

    Ma ootan põnevusega, millal me kuulda saame, et keegi meie Kolhoosi ka ostab

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)