ZDNet kirjutab Windows vs Linux …

ZDNet kirjutab Windows vs Linux haldamiskuludest erinevate uuringute alusel jõudes lõpuks järeldusele, et kuigi Windowsi adminne leiab turul Linuxi adminnidest veidi odavamalt suudab Linuxi adminn jälle korraga suurema hulga serveritega toime tulla andeks kokkuvõttes total-cost-of-ownership osas erinevust1.8 kuni 5.5 korda: Linux TCO edge: Lower labor costs.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)