Steve Gillmor (InfoWorld) arutleb…

Steve Gillmor (InfoWorld) arutleb, kellest võiks saata aasta 2003 chief disruptive technologist: kas a) Jack Valenti, b) John Ashcroft või c) Rob Lowe? Või peaks neid valima hoopis alternatiivset … ütleme, et progressiivselt skaalalt, kus kandidaatideks on: a) Dave Winer, b) Tim O’Reilly või c) Bill Gates? Ehk et kas aasta 2003 läheb ajalukku kui meediafirmade võit tehnoloogia üle ja total information awareness või… ajaveebindus, wifi ja uus tehnoloogia? And the winner is …

Kurvastusega pean siinkohal tunnistama, et mul on teatavaid probleeme disruptive technology jaoks eestikeelse vaste leidmisega, vahest keegi aitab? Jah, ma Arvile juba kirjutasin :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)