Sideamet küsib kohvikupidajatelt inffi WiFi kohta

Teemal “Sideamet küsib kohvikupidajatelt inffi WiFi kohta” — brittide kaitseministeerium on saatnud igaks juhuks kirjad 100tuhandele firmale informeerides neid veel enne Iraagi-vastase sõja algust nende õigustest ja kohustustest seoses reservistide tegevteenistusse kutsuma. Rida firmaomanikke on sügavalt hämmastunud. MoD ‘spams’ firms ahead of Iraq call-up

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)