Mart Linnart / Vaba Euroopa kirjutab…

Mart Linnart / Vaba Euroopa kirjutab Ameerika ja Euroopa autorikaitseseaduste einevusest: nimelt kehtib USAs salvestuse (c) 70 aastat ja meil kõigest 50 (teose autori õigused kehtivad mõlemal pool lompi autori surmast edasi 70 aastat). Erinev autoriõiguse kestus põhjustab kaubandustüli EL-i ja USA vahel [ via EPL Online, sealsetes kommentaarides ka viide meie Autoriõiguse seadusele, vt §74 ]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)